*In memoriam *

Daar was ooit een Tarzan & een Tommie , beide Cairn-Terriers en ze zijn voor altijd op de eeuwige jachtvelden en voor altijd in mijn hart en herinnering ! 

Vanaf dat Teun & ik samen een setje werden in Maart  2007 nam Teun drie chihuahua's mee ons leven in genaamd Lady , Babie en Boris .

 

Ik had op dat moment wederom een Cairn-terriër Pino genaamd en met hun vieren hebben ze een geweldige tijd gehad hier op het erf en in ons Stolpje  en ook zij zijn voor altijd naar de eeuwige jachtvelden gegaan .

 

Ik heb na het overlijden van alle drie de chihuahua steeds geroepen "nooit geen chihuahua meer " maar nu , zo heel stiekem knaagt het toch best wel zo rondom mijn hartje , want zo een iniminie klein hondje in vrouwtjes-vorm en dan genaamd ' Liesbeth' dat zie ik toch wel voor mij als vriendinnetje voor onze Ramses ...... Wie weet ! 

 

 


En toen werd  poezenkind Mainecoon Winnitou geboren , zoon van ons meisje Anna-Stesia . 

Hij kwam via een stuit-bevalling en ik heb Anna-Stesia daarbij  geholpen om Winnitou ter wereld te laten komen en zei toen al meteen : Deze blijft bij ons !!!

En hij bleef , en wat was hij gaaf , mooi , LIEF en wat werd hij groot !

Onze reus mocht helaas niet veel ouder worden dan twee jaar .

Mijn Teun vond hem op een Vrijdagochtend levenloos op zolder , zonder voorteken van wat dan ook , gewoon heel rustig in zijn slaap is onze bijzondere Winnitou overleden . 

Ik ben hier nu , terwijl ik dit typ zo een drie maanden verder nog niet geheel overheen . Hij wordt gemist door ons allemaal .

Wel ben ik er van overtuigt dat hij over ons waakt .

* Rust zacht bijzondere wijze Winnitou *

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.